No więc tak.
Nie ma czegoś takiego jak Lubelski Związek Aikido
Jest Lubelska Akademia Aikido

która jest członkiem Polskiej Unii Aikido - jednej z dwóch największych organizacji Aikido w Polsce... no ale mniejsza o to
Co do poszeżenia działalności (uwaga będę się chwalił

) - LAA cały czas prężnie się rozwija (koniec chwalenia się

), przy czym póki co działamy bardziej na wschodzie województwa (Biała Podlaska, Chełm, Radzyń Podlaski nie zadługo także Lubartów). Powiem Ci jednak, że plany rozkręcenia ośrodka w Puławach były - znaczy są, ale narazie w sferze planowania strategicznego (może jak już dostanę kiedyś uprawnienia instruktorskie to...)
Przy okazji miałbym też takie pytanko: Znasz osoby, które chciałyyby ćwiczyć aikido w Puławach? Bo jak się sensei dowie że takie są (tak ze 30 osób na początek) to pewnie wrócilibyśmy do rozmów na ten temat. A tak na razie to czemu nie przyjedziesz do Lublina na sobotę? (tylko proponoiwałbym za tydzień - bo w ten weekend to mnie nie będzie na treningu

) Od 13:00 zaczynamy trening - myślę, że nie byłoby problemu gdybyś chodził sobie dodatkowo raz w tygodniu (pewnie jakaś zniżka by była) w końcu z Puław masz tylko 45-50 min drogi busem (a kosztuje chyba z 5 złoty - jeździłem często w wakacje)